Tajniki wyrabiania wędlin zostały przekazane z ojca na syna, dzięki temu zachowujemy od lat tradycyjne metody produkcji oparte między innymi na naturalnym wędzeniu drewnem i starannym doborze przypraw.

Nie stosujemy żadnych sztucznych konserwantów, co decyduje o niepowtarzalnym smaku i aromacie naszych wyrobów. Dbamy o różnorodność asortymentu.

Grono naszych Klientów poszerza się nieustannie, co daje nam dużą satysfakcję i mobilizację do dalszego działania. Stawiamy sobie za cel wyrabianie dla Państwa wędlin najwyższej jakości, opartych na tradycyjnych recepturach ponieważ zależy nam na zdrowiu naszych Klientów.


EKO-Kiełbasa Piaszczańska

EKO-Kiełbasa piaszczańska, wieprzowa, grubo rozdrobniona, wędzona, pieczona nawiązująca tradycją do najlepszych wędlin z Piasków koło...

Skład:
Mięso wieprzowe, 100 g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 115 g mięsa, sól kamienna, przyprawy naturalne

EKO-Kiełbasa Piaszczańska

EKO-Boczek gotowany z Podstolic

Płat boczku marynowanego tradycyjnie w zalewie, gotowany, a następnie wędzony tradycyjnie. Produkt wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych...

Skład:
mięso wieprzowe, 100g wyrobu wyprodukowano ze 125g mięsa, przyprawy naturalne, sól peklująca

EKO-Boczek gotowany z Podstolic

EKO-Baleron gotowany

Baleron wieprzowy, marynowany tradycyjnie w zalewie, wędzony tradycyjnie, gotowany. Soczysty i kruchy wyprodukowany według tradycyjnej...

Skład:
mięso wieprzowe, 100 g wyrobu wyprodukowano ze 125 g mięsa, przyprawy naturalne, sól peklująca

EKO-Baleron gotowany

EKO-Kabanos wieprzowy

Tradycyjna receptura powoduje kruchość i łamliwość co charakteryzuje najlepszy kabanos.

Skład:
mięso wieprzowe, 100 g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 150 g mięsa, sól kamienna, cukier, przyprawy naturalne

EKO-Kabanos wieprzowy

EKO-Kabanos wołowy

Kabanos wędzony tradycyjnie, pieczony, podsuszany.

Skład:
100g wyrobu gotowego wyprodukowano z 150g mięsa, mięso wołowe, sól kamienna, przyprawy naturalne

EKO-Kabanos wołowy

EKO-Kiełbasa myśliwska

Wędzona tradycyjnie kiełbasa wieprzowa, podsuszana wędlina o charakterystycznym smaku i zapachu.

Skład:
mięso wieprzowe,100 g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 135 g mięsa, ocet, sól, olej rzepakowy, cukier, przyprawy...

EKO-Kiełbasa myśliwska

EKO-Kiełbasa wiejska

Tradycyjna receptura. Kiełbasa z charakterystycznym oczkiem w przekroju i galaretką. Produkt wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych...

Skład:
mięso wieprzowe, mięso wołowe, 100 g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 115 g mięsa wieprzowego i 10 g mięsa wołowego, sól...

EKO-Kiełbasa wiejska

EKO-Mięso wieprzowe (elementy)

Mięso wieprzowe, ekologiczne (elementy)

EKO-Mięso wieprzowe (elementy)

EKO-Polędwica z ognia

Polędwica wieprzowa, marynowana tradycyjnie w zalewie, wędzona tradycyjnie, gotowana.

Skład:
mięso wieprzowe, 100g wyrobu wyprodukowano ze 125g mięsa, przyprawy naturalne, sól peklująca

EKO-Polędwica z ognia

EKO-Szynka Podstolego

Legendarna szynka marynowana w zalewie ziołowej, wędzona tradycyjnie. Produkt wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa...

Skład:
mięso wieprzowe, 100g wyrobu wyprodukowano ze 125g mięsa, przyprawy naturalne, sól peklująca

EKO-Szynka Podstolego

EKO-Szynka Podstolego z nogą

Legendarna szynka marynowana w całości z kością, w zalewie ziołowej. Produkt wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa...

Skład:
mięso wieprzowe, 100g wyrobu wyprodukowano ze 125g mięsa, przyprawy naturalne, sól peklująca

EKO-Szynka Podstolego z nogą

EKO-Szynka wołowa

Szynka wołowa, marynowana w zalewie, wędzona tradycyjnie, gotowana.

Skład:
mięso wołowe, 100g wyrobu wyprodukowano ze 125g mięsa, przyprawy naturalne, sól peklująca

EKO-Szynka wołowa

EKO-Pasztet w foremce

Pieczony w foremce, wspaniały smak i zapach. Doskonale doprawiony.

Skład:
mięso wieprzowe (60%), tłuszcz wieprzowy (20%), wątroba wieprzowa (10%), woda, bułka pszenna, przyprawy naturalne, sól...

EKO-Pasztet w foremce

Gdzie kupisz

Gdzie kupisz

Filmy o Nas

Filmy o Nas

Nagrody i certyfikaty

Nagrody i certyfikaty

13 Maj, 22

Firma Gawor na liście wybranych projektów KSOW 6/2022 Województwa Małopolskiego

Projekt: Przykłady dobrych praktyk w zakresie regionalnego dziedzictwa kulinarnego – organizacja dwóch wizyt studyjnych: dla obecnych oraz dla...

04 Maj, 21

Firma Gawor na liście wybranych projektów KSOW 5/2021 Województwa Małopolskiego

2 projekty, w których partnerem jest nasza rodzinna firma - Gawor Produkcja Wędlin Jakość i Tradycja znalazły się na liście wybranych projektów...

31 Mar, 20

Jak kupić produkty Gawor Wędliny przed Świętami Wielkanocnymi?

W czasie przedświątecznym nasze produkty można nabyć w następujący sposób: 1) W naszym sklepie firmowym w Podstolicach - godziny otwarcia:...

18 Mar, 16

Targi Wielkanocne 2016 na Rynku Głównym w Krakowie


Od piątku poprzedzającym Niedzielę Palmową zapraszamy...

28 Lis, 15

Kiermasz Bożonarodzeniowy 2015 na Rynku Głównym w Krakowie


Zapraszamy na płytę Rynku Głównego na Kiermasz...

27 Mar, 15

Targi Wielkanocne 2015 na Rynku Głównym w Krakowie


Od piątku poprzedzającym Niedzielę Palmową zapraszamy...

Serwis wykorzystuje ciasteczka (cookies). Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. czytaj więcej