EKO-Boczek gotowany z Podstolic

Płat boczku marynowanego tradycyjnie w zalewie, gotowany, a następnie wędzony tradycyjnie. Produkt wpisany na Listę Produktów Tradycyjnych przez Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

skladniki:

mięso wieprzowe, 100g wyrobu wyprodukowano ze 125g mięsa, przyprawy naturalne, sól peklująca

tab_cechy

  • produkt ekologiczny
  • produkt wieprzowy
  • marynowany tradycyjnie w zalewie
  • wędzony tradycyjnie
  • gotowany
  • okres i warunki przechowywania: 21 dni, w temperaturze 2 - 8°C

tab_certyfikaty

  • Wpis na Listę Produktów Tradycyjnych
  • Jakość Tradycja
  • Małopolski Smak
  • Produkt Lokalny z Małopolski

Zobacz inne wyroby

Serwis wykorzystuje ciasteczka (cookies). Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Read more …